Zaproszenie na bezpłatne spotkanie biznesowe
|
Radek o kuchni bułgarskiej
|
Kategoria
porady
Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o kuchni bułgarskiej.
|
Mapa lodówki według Radka Bogusza
|
Kategoria
porady
| Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o właściwym rozmieszczeniu produktów spożywczych w lodówce. |
|
Miodowe lata Radka Bogusza
|
Kategoria
porady
 Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o właściwościach i zastosowaniu miodu.
|
O grzybach prawie wszystko
|
Kategoria
porady
| Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o marynowaniu i zastosowaniu grzybów. |
|
O wartości "polskiej cytryny"
|
Kategoria
porady
 Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o wartościach i zastosowaniu pigwy, która bywa określana mianem "polskiej cytryny".
|
Kategoria
porady
| Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem opowiada o zastosowaniu oraz właściwościach orzechów. |
|
Tajemnicze dżemy, marmolady i powidła
|
Kategoria
porady
 Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem odpowiada na pytanie: Czym różni się dżem od marmolady i czym tak naprawdę są powidła.
|
Kategoria
porady
| Radosław Bogusz - student technologii żywności SGGW, znany Państwu z licznych rozmów o kulinariach, tym razem postanowił osobiście przygotować ciasto. |
|
Kategoria
porady
 Radosław Bogusz tym razem odpowiada na pytanie czym jest zjawisko "hejtu" oraz o własnych doświadczeniach z tym związanych.
|
|
«« start « poprz. 1 2 3 nast. » koniec »»
|
Pozycje :: 1 - 10 z 27 |